start je horecacarrière bij blooming

Ben je op zoek naar een baan in niet alleen een prachtige werkomgeving, maar ook naar een baan waar je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen en te groeien? Bij een onderneming met een rijke historie en waar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door het DNA stroomt? Kijk dan snel verder bij onze vacatures. 

overzicht

onze vacatures

We are blooming

blooming is meer dan een horecabedrijf bestaande uit een hotel, een vergader- en evenementenlocatie, een strandpaviljoen en een restaurant. blooming is een werkwoord, een plek om samen te komen en om alles uit jezelf (en elkaar) te halen. De blooming bedrijvengroep bestaat uit blooming hotel (met 130 hotelkamers en 15 vergaderzalen), restaurant Zandhoeve, strandpaviljoen blooming beach, evenementen- en congreslocatie Landgoed Het Hof, de blooming Villa (groepsaccommodatie) en de blooming escape room.

Are you?

Onze missie is om een sociaal-maatschappelijke bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst, op vrijwel alle manieren. Dit doen wij onder andere door onze samenwerkingen met Dopper, met Scorlewald, met COCO-Mat maar ook door onze manier van werken en het zorgen voor onze collega’s. Hierin proberen wij constant te blijven groeien en bloeien. We are blooming. Are you?