blooming is on the move

Heb jij het in je?

 

In maart 2020 gaat het nieuwe restaurant van blooming open. Dat klinkt heel simpel maar daar gaat heel veel aan vooraf. Momenteel is onze organisatie druk bezig met het ontwerp van de nieuwe keuken en het restaurant dat daar naadloos op aan moet sluiten. We ontwerpen dit met hulp van gespecialiseerde partijen maar aangezien wij een uniek hotel zijn dat niet hoort bij een keten, heeft ons MT zelf veel te zeggen over de look & feel. 
blooming gelooft sterk in de kracht van gepassioneerde en gemotiveerde collega's die service en gastvrijheid naar een nieuw niveau kunnen tillen. Een niveau dat past bij het gloednieuwe F&B concept van blooming. Het ultieme doel is om samen met elkaar de belevingen en de verwachtingen van de gast maximaal te overtreffen. Wil jij hier deel van uit maken? Bekijk dan onze vacatures. 
 

  

Dit seizoen het strand werken?

blooming beach heeft leuke vacatures voor in de keuken, de bediening en als Floormanager!

bekijk vacatures beach logo wit

onze vacatures

keukenchef

Afdeling: Keuken

Een Executive Chef is bezig met visie en toekomst en staat niet altijd op de werkvloer. En dat terwijl de keukenbrigade daar wel prijs op stelt. Om die reden zoeken wij naar een chef voor de hotelkeuken.

Bekijk vacature

Sales & Events

Afdeling: kantoor

blooming in Bergen is op zoek naar een organisatorisch talent dat onze sales afdeling komt versterken bij het verwerken van aanvragen en het (mede) organiseren van (private) events.

Bekijk vacature

Tuinman

Afdeling: Hoftuin

Wij zoeken een blooming tuinman! In verband met de uitbreiding van onze culinaire activiteiten - met de komst van een nieuw restaurant en brasserie in 2020- zoekt blooming nu ook een tuinman. 

Bekijk vacature

Gastvrouw / Gastheer

Afdeling: Restaurant

Graag ontmoeten we leuke mensen die graag willen werken als allround gastheer/gastvrouw voor de bediening in het restaurant van het Hotel. Je zult met name worden ingezet bij diner in het restaurant of evenementen in het hotel of op landgoed het Hof.

Bekijk vacature

Zelfstandig werkend kok

Afdeling: Keuken

Voor het nieuwe restaurant en de nieuwe keuken die wij in 2020 gaan realiseren is blooming op zoek naar een goede zelfstandig werkende kok die blij wordt van het werken in een dynamische en professionele omgeving.

Bekijk vacature

Steward

Afdeling: Keuken

Onze koks kunnen niet zonder een goede steward in de spoelkeuken! Ben jij niet bang om hard te werken, ben je zorgvuldig en hou je van gevarieerd werk? Dan zoeken wij jou als steward!

Bekijk vacature

Employee Benefits

blooming stories

Wil je meer weten over hoe leuk het is om bij blooming te werken in 2020?
Bekijk dan onze stories.
De blooming groep bestaat naast een prachtig hotel gelegen in de duinen van Bergen uit landgoed Het Hof, eveneens gevestigd te Bergen en een strandpaviljoen blooming beach te Bergen aan Zee. blooming biedt luxe en inspirerende ontmoetings- en belevingsplekken met verblijf, gastronomie en natuur als aandacht- en uitgangspunten. Ons bedrijf wordt zowel door zakelijke als door leisure gasten bezocht (50/50 voor het hotel), waarbij wij de zakelijke markt graag de voordelen laten zien van een gecombineerd aanbod (vergaderen op het Hof, dineren op het strand en verblijven in het hotel).
 

 

 

 

subbanner-werkenbij-hotelbooming