come and bloom!

blooming kan niet zonder jou en we hebben je hulp nodig voor onze restaurants en bijzondere events.. Ben je nieuwsgierig? Laat het ons weten en dan maken we een afspraak om te kijken of we aan jouw wensen kunnen voldoen! We hebben best wel wat te bieden: flexibele tijden, een goed salaris, weekendtoeslag en gewoon een hele fijne plek om te zijn. Bekijk snel al onze vacatures. 

alle vacatures

werken-bij-blooming-hotel-in-bergen

open sollicitatie

Open sollicitaties zijn heel erg welkom! We komen graag met je in contact. Stuur een bericht en eventueel je CV naar hr@weareblooming.com en dan komen wij heel snel bij je terug.

alle vacatures

Zelfstandig Werkend Kok

16 juni, 2023

koken in de mooiste keuken van Nederland? Grijp dan nu je kans! blooming is op zoek naar een goede... lees meer

medewerker bediening

12 juni, 2023

Graag ontmoeten we leuke mensen die willen werken als allround F&B medewerker. lees meer

Front Office Medewerker

22 september, 2022

blooming hotel is op zoek naar een enthousiaste en gastvrije Front Office Medewerker om het Front... lees meer

Medewerker F&B

25 januari, 2022

Graag ontmoeten wij leuke mensen die willen werken als allround gastheer/gastvrouw in de bediening.... lees meer

Steward

03 oktober, 2021

Onze koks kunnen niet zonder een goede steward in de spoelkeuken! Ben jij niet bang om hard te... lees meer

We are blooming

blooming is meer dan een horecabedrijf bestaande uit een hotel, een vergader- en evenementenlocatie, een strandpaviljoen en een restaurant. blooming is een werkwoord, een plek om samen te komen en om alles uit jezelf (en elkaar) te halen. De blooming bedrijvengroep bestaat uit blooming hotel (met 130 hotelkamers en 15 vergaderzalen), restaurant Zandhoeve, strandpaviljoen blooming beach, evenementen- en congreslocatie Landgoed Het Hof, de blooming Villa (groepsaccommodatie) en de blooming escape room.

Are you?

Onze missie is om een sociaal-maatschappelijke bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst, op vrijwel alle manieren. Dit doen wij onder andere door onze samenwerkingen met Dopper, met Scorlewald, met COCO-Mat maar ook door onze manier van werken en het zorgen voor onze collega’s. Hierin proberen wij constant te blijven groeien en bloeien. We are blooming. Are you?