blooming zomerbanen

Ben jij klaar met school en op zoek naar een bijbaantje deze zomer? Kom dan werken bij blooming als oproepkracht:

• Oproepkrachten voor ontbijt-, bar- en/of restaurantdiensten (in de avond) zijn af en toe beschikbaar.
• Geen garantie voor aantal uren, dit ligt aan de bezetting van het hotel en het weer.
• Het is handig als je in de omgeving van Bergen woont, i.v.m. het beperkte openbaar vervoer in deze regio.
• Je spreekt Nederlands en Engels, veel ervaring is niet vereist maar je bent wel gastgericht in je houding.

Ben jij blooming en heb je interesse om te solliciteren?

Stuur je motivatie en gegevens per mail naar hr@weareblooming.com. Wil je eerst bellen voor meer informatie, dat kan ook. Bel dan op weekdagen met Tamar of Ingeborg van HR op 072-5820678.

 

over blooming

 

In maart 2020 gaat het nieuwe restaurant van blooming open. Dat klinkt heel simpel maar daar gaat heel veel aan vooraf. Momenteel is onze organisatie druk bezig met het ontwerp van de nieuwe keuken en het restaurant dat daar naadloos op aan moet sluiten. We ontwerpen dit met hulp van gespecialiseerde partijen maar aangezien wij een uniek hotel zijn dat niet hoort bij een keten, heeft ons MT zelf veel te zeggen over de look & feel. 
blooming gelooft sterk in de kracht van gepassioneerde en gemotiveerde collega's die service en gastvrijheid naar een nieuw niveau kunnen tillen. Een niveau dat past bij het gloednieuwe F&B concept van blooming. Het ultieme doel is om samen met elkaar de belevingen en de verwachtingen van de gast maximaal te overtreffen. 
 

Employee Benefits

blooming stories

Wil je meer weten over hoe leuk het is om bij blooming te werken in 2020?
Bekijk dan onze stories.
De blooming groep bestaat naast een prachtig hotel gelegen in de duinen van Bergen uit landgoed Het Hof, eveneens gevestigd te Bergen en een strandpaviljoen blooming beach te Bergen aan Zee. blooming biedt luxe en inspirerende ontmoetings- en belevingsplekken met verblijf, gastronomie en natuur als aandacht- en uitgangspunten. Ons bedrijf wordt zowel door zakelijke als door leisure gasten bezocht (50/50 voor het hotel), waarbij wij de zakelijke markt graag de voordelen laten zien van een gecombineerd aanbod (vergaderen op het Hof, dineren op het strand en verblijven in het hotel).
 

 

 

 

subbanner-werkenbij-hotelbooming