blooming plukdag bij Landgoed Het Hof

Geschreven door blooming op 05 augustus, 2020

blooming presenteert in samenwerking met Scorlewald

de blooming plukdag

Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM organiseren wij een bloemen plukdag in de Hoftuin van Landgoed Het Hof. Een dag waar iedereen zijn eigen bosje bloemen kan komen plukken. Wij zorgen voor voldoende scharen. Zijn de scharen op? Dan vragen we u even te wachten tot er weer een schaar vrij is. Hiermee zorgen we ervoor dat iedereen lekker de ruimte heeft om door de Hoftuin te lopen en de mooiste bloemen te plukken. In de tuin zelf hanteren we eenrichtingsverkeer. Uiteraard vragen we iedereen anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

 

We vragen een kleine bijdrage voor het plukken van een bosje bloemen. Deze bijdrage komt ten goede aan Scorlewald. Scorlewald is één van de instellingen die deel uitmaakt van de Raphaëlstichting. De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. De bewoners van Scorlewald werken dagelijks in de Hoftuin en zorgen er samen met Tuinman Dries voor dat de tuin er altijd netjes en gezond bij staat. Alle 50 soorten groenten, fruit en kruiden die in de Hoftuin groeien, worden door de bewoners van Scorlewald gepland, geoogst en dagelijks met een bakfiets naar de keuken van het hotel gebracht. Scorlewald zal tijdens de blooming plukdag ook aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Heeft u na het bloemen plukken trek in een kopje koffie of thee met wat lekkers? Loop dan langs de blooming bakkiefiets!

Er is maar een beperkt aantal parkeerplekken bij landgoed Het Hof, om drukte te voorkomen vragen we iedereen om lekker op de fiets te komen.

 

Waar en wanneer?

zondag 30 augustus
van 10:00 tot 16:00 uur
bij Landgoed Het Hof, Eeuwigelaan 1, Bergen

 

bloemen hoftuin-2-2bloemen hoftuin-3-2bloemen hoftuin-1-2
 

Topics: #nieuws #Hoftuin #natuur

Dit artikel delen?