Ontdek Nederland met een uniek 7-daags arrangement

Geschreven door blooming op 21 juli, 2020

Ontdek Nederland in de mooiste hotels

Maak een 7-daagse roadtrip, ontdek Nederland en laat je verrassen door de veelzijdigheid van zes verschillende hotels. 

Alle hotels zijn bijzondere en zelfstandige hotels en liggen op schitterende natuurrijke locaties. Ze staan garant voor kwaliteit, service, gastvrijheid én culinair genieten. Door de rust, ruimte, sfeervolle omgeving, faciliteiten alsmede de unieke ligging en spreiding Nederland ben je verzekerd van een heerlijke ontspannen vakantie in eigen land.

Er kan gekozen worden uit twee routes en thema’s: Klassiek Chique en Modern Design.

  • Klassiek Chique arrangement:Houd je van een indrukwekkende en elegante omgeving; kastelen en landhuizen mét allure? Dan kunnen we je van harte de Klassiek Chique route aanbevelen waarbij je verblijft bij Hotel De Ruwenberg vlakbij ‘s-Hertogenbosch (NB), Figi in Zeist (UT) en Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord(NH).
  • Modern Design arrangement:Ga je meer voor eigentijds en hip en raak je enthousiast van hotels met een eigen stijl? Dan ben je aan het juiste adres bij de drie hotels van onze Modern Design route: blooming hotel in Bergen (NH), Kapellerput in Heeze (NB) en Mooirivier in Dalfsen (OV).

Na de keuze van een thema zijn gasten vrij om de route zelf te bepalen. De reservering van het arrangement wordt geplaatst bij het hotel waar de gast de gekozen route wilt starten.

Wil je meer weten over het arrangement of een reservering aanvragen? Ga dan naar https://www.meetingsandmore.nl/ontdek-nederland/. Ben je er al uit en wil je de roadtrip bij blooming hotel in Bergen starten? Ga dan naar deze pagina op onze website! 

 

Topics: #nieuws #zomer #vakantie #Nederland #hotel

Dit artikel delen?