Toe aan een bijzondere overnachting aan zee?

Geschreven door blooming op 10 maart, 2020

1 april 2020 start het nieuwe seizoen van blooming beach.

Zet 1 april maar extra groot in je agenda, want dan is de winter echt afgelopen! blooming beach gaat weer open voor een nieuw seizoen vol beachy borrels, bites en vitamine zee.

Een perfect weekend aan zee?  Bij blooming ziet dat er zo uit: Na aankomst bij blooming hotel krijg je de sleutel tot je eigen Spa-kamer, familiekamer of suite.  Zet je koffers neer en geniet even van het uitzicht. Een romantisch weekend vol verwenning en ontspanning kan beginnen.

 

Dineren in Restaurant Zandhoeve, het gloednieuwe restaurant in blooming hotel.. Ontspannen in de sauna, een heerlijke massage of baantjes trekken in het zwembad.. Tot in de late uurtjes op je eigen balkon zitten, luisterend naar het gezang van de vogels. De volgende dag ben je helemaal opgeladen voor een weekendje aan zee bij blooming beach.  

Na het uitgebreide ontbijt stap je op één van de blooming fietsen. Je maakt een prachtig ritje van 20 minuutjes en voordat je het weet sta je op het rustige strand van Bergen aan Zee. Begin je met een surfles? Plof je neer op een strandbed? Of schuif je aan voor een heerlijk verantwoorde lunch op het strandpaviljoen? Bij blooming beach kan het allemaal.

 

Ben je na een dag strand toe aan een goede hamburger of een heerlijke salade? Dan kan je er voor kiezen om bij blooming beach te blijven of om naar het hotel te gaan. De nieuwe brasserie van blooming hotel is de plek om in een ontspannen sfeer de dag af te sluiten.

 

Zie jij een weekendje weg aan de kust wel zitten? Bekijk dan onze kamers of arrangementen. Meer informatie over blooming beach? Neem dan een kijkje op www.weareblooming.com/beach

Dit artikel delen?

Topics: Beach

Ander blooming nieuws

Aanmelden voor de nieuwsbrief