coronamaatregelen bij blooming hotel

Geschreven door blooming op 02 juni, 2020

blooming hotel is weer open! Na in februari een maand gesloten te zijn geweest i.v.m. de verbouwing van ons restaurant, onze keuken en onze brasserie, moesten we op 16 maart onze deuren sluiten vanwege COVID 19. Na elf weken mogen deze weer open en zijn we weer begonnen!

We zijn druk bezig geweest met alle voorbereidingen zodat we onze gasten een heerlijk ontspannen en vooral veilig verblijf kunnen bieden. Dit doen we o.m. door slechts een deel van al onze hotelkamers in gebruik te nemen. Hierdoor kunnen we aanzienlijk minder gasten begroeten maar dit stelt ons wel in staat om de anderhalve meter afstand te waarborgen. Daarnaast zullen we bijvoorbeeld het ontbijt en diner gaan spreiden door te werken met shifts. Andere maatregelen zijn dat we zo veel mogelijk éénrichtingsverkeer in onze gangen hanteren, dat we in al onze openbare ruimtes extra desinfectiestations hebben geplaatst en dat we het restaurant, de brasserie en onze openbare ruimtes anders hebben ingedeeld waardoor er meer ruimte is ontstaan.

 

Een overzicht van alle maatregelen bekijken?

 

Om alles in goede banen te leiden hebben we natuurlijk ook de hulp van onze gasten nodig. We hopen op begrip voor de genomen maatregelen en vertrouwen er op dat deze worden nageleefd. Alleen dan kunnen we onze gasten een optimaal verblijf en onze collega’s een veilige werkplek bieden. Als je nog vragen hebt over onze aanpak dan kan je natuurlijk ook even telefonisch contact opnemen via 072 5820 520.

Uiteraard hopen we je snel weer te mogen ontvangen! Voor onze beschikbaarheid en onze arrangementen verwijzen we je graag naar www.weareblooming.com/hotel  en voor een impressie van onze nieuwe manier van werken kan je deze video bekijken.

 

Topics: #nieuws #vakantie #hotel #corona

Dit artikel delen?