IT helpdeskmedewerker

Wij zijn op zoek naar eenhandige ICT’er voor minimaal 24 uur per week. Je werkt samen met onze senior systeembeheerder aan het ondersteunen van gasten en medewerkers van blooming als het gaat om het gebruik van de ICT infrastructuur in brede zin. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gasten en collega's die IT-vragen of problemen ervaren. Denk hierbij aan problemen met software, documenten, printers, kassa's of mobiele apparaten.

In eerste instantie probeer je het incident zelf op te lossen. Lukt dit niet? Geen zorgen, dan behandel je de melding samen met onze senior systeembeheerder. Ten alle tijde zorg jij ervoor dat onze gasten en jouw collega's zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen. Ongeacht het probleem weet jij altijd het hoofd koel te houden.

 

Wanneer nodigen wij je vooral uit te reageren op deze oproep?

Als je beschikt over:
• MBO niveau 4 werk- en denkniveau op ICT gebied.
• kennis van de gangbare kantoorapplicaties en betaalsystemen.
• ruime kennis van TCP/IP-netwerken
• een service gerichte instelling en dienstverlenend bent ingesteld.
• enige werkervaring in eerstelijns support.

 

Ons aanbod

Wij bieden een bijzondere baan in een prachtige werkomgeving. We starten met een contract voor 7 maanden met 1 maand proeftijd. We betalen reiskosten voor woon/werkverkeer en als je door je proeftijd bent mag je hier een keer logeren en dineren met 2 personen. Referenties kunnen deel uitmaken van de procedure.

 

Solliciteren

Graag zien we je reactie compleet met CV tegemoet op het volgende email adres: hr@weareblooming.com. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR op 072-5820678.