Medewerker Systeembeheer

Wij zijn op zoek naar een handige ICT’er voor minimaal 24 uur per week. Je werkt samen met onze senior systeembeheerder aan het ondersteunen van gasten en medewerkers van blooming als het gaat om het gebruik van de ICT infrastructuur in brede zin. Het kan dan gaan om werkplekondersteuning maar ook om kassasystemen of de audiovisuele inrichting.

Wanneer nodigen wij je vooral uit te reageren op deze oproep?

Als je beschikt over:
• MBO niveau 4/HBO werk- en denkniveau op ICT gebied
• Kennis van de gangbare kantoorapplicaties en betaalsystemen. Voorbeelden hiervan zijn: windows 10, windows 2016 server, office 365, SQL 2019, Wordpress en Android/Apple telefoons.
• Ruime kennis van TCP/IP-netwerken (LAN, WAN)
• Kennis van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG ) is een pré.
• Enige werkervaring in eerstelijns support

Ons aanbod

Wij bieden een bijzondere baan in een prachtige werkomgeving. We starten met een contract voor 7 maanden met 1 maand proeftijd. We betalen reiskosten voor woon/werkverkeer en als je door je proeftijd bent mag je hier een keer logeren en dineren met 2 personen. Referenties kunnen deel uitmaken van de procedure.

Solliciteren

Graag zien we je reactie compleet met CV tegemoet op het volgende email adres: hr@weareblooming.com. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR op 072-5820678.