subbanner-werkenbij-hotelbooming

Sales & Events

blooming in Bergen is op zoek naar een organisatorisch talent dat onze sales afdeling komt versterken bij het verwerken van aanvragen en het (mede) organiseren van (private) events.


De vacature

De afgelopen jaren heeft blooming een gestage groei gezien in het aantal reserveringen binnen onze  leisure en business doelgroepen; we hebben een portfolio dat uiteenloopt van hotelkamers tot aan conferentiezalen in het hotel of op ons landgoed Het Hof alsmede diverse bijzondere plekken, waaronder ook blooming beach, om evenementen te organiseren.

Kortom, we zijn druk met het gastvrij te woord staan van alle potentiële gasten die ons benaderen via telefoon of email. Dat gaat om particuliere gasten maar onze focus ligt zeker ook op de MICE markt (meetings, incentives, congressen en events). In verband met het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een medewerker sales & events. Een allround commerciële rol maar waarbij in dit geval de nadruk ligt op het (mede) organiseren van zgn. private events zoals bruiloften, feesten en incidenteel een condoleance (op landgoed Het Hof).

Durf jij deze uitdaging aan?!  En kijk je er naar uit je je organische talenten in te zetten voor onze gasten? Lees dan verder naar het takenpakket:

  • afhandelen van aanvraag tot reservering voor zowel de zakelijke als de leisure markt. Van telefonische intake tot aan het opstellen van de juiste offerte, in samenwerking met overige collega’s.
  • vastleggen van alle afspraken in ons reserveringssysteem Brilliant
  • bewegen van de klant tot afname van aanvullende diensten of producten
  • ondersteuning van events (verwelkomen gasten, aanwezig tijdens opstart e.d.)
  • relatiebeheer
  • rondleidingen en advies van leisure gasten die overwegen bij ons een evenement te organiseren, zoals een feest of bruiloft
  • volgen van trends en ontwikkelingen op gebied van MICE


Wie zoeken wij?

Heb jij aantoonbare ervaring met het organiseren van evenementen binnen de hotellerie of er buiten (bijvoorbeeld als event planner bij een multinational) én ben je minimaal geschoold in een van de volgende richtingen hospitality, hotelschool of leisure, dan ben je welkom te solliciteren. Maar voordat je denkt “dat ben ik!”, bedenk dan nog even of je vaardig genoeg bent in het werken met (bruids)paren bij het ontwerpen van hun ideale feest. Geduld en inlevingsvermogen zijn daarbij cruciaal dus dat kan in je voordeel spreken. Je dient ook accuraat te zijn in het verwerken van alle gemaakte afspraken.  Je zult ook wel in het weekend kunnen worden ingeroosterd aangezien we 24/7 in bedrijf zijn.


Solliciteren

Je cv en je motivatie kan je per e-mail sturen naar hr@weareblooming.com. Wij bieden een afwisselende baan voor 38 uur in een prachtige werkomgeving met fijne collega’s en voldoende doorgroeimogelijkheden. Beloning in lijn met de cao Horeca; een eerste contract zal voor bepaalde tijd worden aangeboden. Gezien de samenstelling van het huidige team zouden wij het leuk vinden als ook mannelijke sollicitanten zich melden

Onze contactgegevens zijn hr@weareblooming.com en https://www.weareblooming.com. Heb je  dringende vragen dan kun je de HR afdeling bellen op 072-5820678.