ontbijt blooming hotel

Ontbijtmedewerker

blooming hotel zoekt een “vrolijke medewerker” voor het serveren van het ontbijt.

De blooming groep bestaat naast een prachtig hotel gelegen in de duinen van Bergen uit landgoed Het Hof, eveneens gevestigd te Bergen en een strandpaviljoen blooming beach te Bergen aan Zee. blooming biedt luxe en inspirerende ontmoetings- en belevingsplekken met verblijf, gastronomie en natuur als aandacht- en uitgangspunten.

Ons bedrijf wordt zowel door zakelijke als particuliere gasten bezocht , waarbij wij de zakelijke gasten graag de voordelen laten zien van een gecombineerd aanbod; vergaderen op het Hof, dineren op het strand en verblijven in het hotel.

Graag ontmoeten we leuke mensen die willen werken als allround medewerker voor de bediening in ons restaurant de Zandhoeve . Je zult met name worden ingezet voor het ontbijt in het restaurant en tijdens de zakelijke lunches in het hotel of op landgoed het Hof.
 
De medewerker bediening is primair verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten en tevreden stellen van de gast. Dienstverlening in het algemeen en het reageren op de verwachtingen en wensen van de gast in het bijzonder zijn voor jouw belangrijk. Zowel het ontbijt als de lunch vinden vaak plaats in de vorm van een buffet.

 

Wat verwachten we aan te treffen in jouw CV?

  • minimaal MBO niveau 3
  • communicatief vaardig en flexibel inzetbaar
  • ervaring in bediening is nodig
  • kennis van Engels en Duits (mondeling) is zeer welkom
  • woonachtig in omgeving Bergen/Alkmaar

Wat bieden wij:

  • hele leuke collega’s en een werkplek in een prachtige omgeving
  • prima arbeidsvoorwaarden; zo betalen we reiskosten voor woon/werkverkeer en als je door je proeftijd bent mag je hier een keer logeren en dineren met 2 personen
  • in 1e instantie bieden wij een contract voor 7 maanden maar uiteindelijk zijn wij op zoek naar een lange termijn samenwerking

Kom je van ver?

Vraag dan naar de opties voor kost & inwoning!

Heb je eerst nog vragen, bel dan op 072-5820678. Een CV met korte toelichting kun je mailen naar hr@weareblooming.com. We kijken er naar uit je te ontmoeten!