vacature-medewerker-algemene-dienst-1

Medewerker Algemene Dienst

De blooming bedrijvengroep bestaat uit meerdere vestigingen. Naast ons prachtige hotel, gelegen in de duinen van Bergen, bezitten wij ook landgoed Het Hof en strandpaviljoen beach. blooming biedt een inspirerende werkomgeving en heeft per direct ruimte voor een Medewerker Algemene Dienst ter ondersteuning van het facilitaire team.

afdeling: facility
dienstverband:
24-38 uur per week
opleiding: MBO
 

Wat doet een Medewerker Algemene Dienst zoal?

 
De medewerker algemene dienst verricht eenduidige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan onder andere hang- en sluitwerk, verlichting, meubilair/inventaris. Hij/zij verricht voorbereidende werkzaamheden voor externe firma’s bij planmatig onderhoud en assisteert hen in de uitvoering. De medewerker wordt ook ingezet voor interne verhuizingen, opruimwerkzaamheden en het klaarzetten van de zalen.

Daarnaast ondersteun je onze collega’s van de front office als het aankomt op service verlening aan onze gasten.

 

Ben jij geschikt om deze afwisselende en zelfstandige baan op te pakken?

Bij voorkeur beschikt de juiste kandidaat over de volgende eigenschappen:

  • · MBO opleiding facilitair medewerker of techniek
  • · Ervaring met conciërge-werk of klussen/reparaties
  • · Handig en zelfstandig, maar wel in staat onderdeel te zijn van een team
  • · Fysiek sterk
  • · Een BHV-diploma is een pré
  • · Woonachtig in omgeving Alkmaar en beschikt als het kan over eigen vervoer want openbaar vervoer is beperkt beschikbaar.

 

Wat wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor 24 - 38 uur per week. Een medewerker AD werkt in shifts, dit kan ook in de avond of in het weekend zijn. Salaris in overeenstemming met de Horeca cao, schaal 4. We starten met een contract voor 7 maanden.


Solliciteren

Ben jij blooming en heb je interesse om te solliciteren naar de bovenstaande functie? Stuur dan je cv en korte motivatie voor een van deze vacatures per e-mail naar hr@weareblooming.com of bel 072-5820678 en vraag naar Ingrid van de HR afdeling.