zelfstandig werkend kok

productiekeuken kok

Welke kok wil er nu werken met variatie? blooming is op zoek naar een kok voor onze productiekeuken die blij wordt van het werken in een dynamische omgeving. Onze koks werken voornamelijk in de recent vernieuwde keuken van het restaurant de Zandhoeve dat onderdeel is van het blooming hotel.

Wat ga je doen?

Het ontbijt dat hier geserveerd wordt, is beroemd bij alle gasten. In de avond verwennen we onze gasten met ons menu waarbij veelal gekookt wordt met groenten uit eigen moestuin.  Incidenteel zijn er evenementen zoals bruiloften en partijen op ons landgoed Het Hof waar de koks bij toerbeurt worden ingezet. Tijdens het zomerseizoen van april tot oktober kan het ook zin dat je wordt ingedeeld in de keuken van ons hippe strandpaviljoen blooming beach.

 

Wie zoeken wij?

Spreekt deze manier van werken je aan? Heb je voldoende werkervaring opgedaan binnen kleinere restaurants en wil je de stap maken naar een hotel-restaurant? Heb je een afgeronde MBO koksopleiding (minimaal niveau 3)? Meld je dan aan voor een kennismaking met onze chef-kok. Wellicht vragen we je ook je favoriete recept voor ons te koken, want we nemen natuurlijk niet met het eerste het beste genoegen! Kijk voor inspiratie ook op instagram en onze website www.weareblooming.com.

Wij bieden naast een contract voor bepaalde tijd met optie op verlenging een goede beloning, moderne werkomgeving, veel vrijheid van handelen en hele leuke collega's!  Je reactie kun je sturen per email aan hr@weareblooming.com Voor vragen kun je bellen met Ingrid Barendregt op 072-5820678.