zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok

Voor het nieuwe restaurant en de nieuwe keuken die wij in 2020 gaan realiseren is blooming op zoek naar een goede zelfstandig werkende kok die blij wordt van het werken in een dynamische en professionele omgeving.

Onze koks werken voornamelijk in de keuken van het restaurant Vigor dat onderdeel is van het blooming hotel. Het ontbijt dat hier geserveerd wordt, is beroemd bij alle gasten. Voor de zakelijk markt bereiden we bijna dagelijks lekkere lunchbuffetten en in de avond ontvangen we leisure en zakelijke gasten die zich verheugen op ons menu waarbij veelal gekookt wordt met groenten uit eigen moestuin.

Incidenteel zijn er evenementen zoals bruiloften en partijen op ons landgoed Het Hof waarbij de koks bij toerbeurt worden ingezet. Tijdens het zomerseizoen van april tot oktober kan het ook zin dat je wordt ingedeeld in de keuken van ons hippe strandpaviljoen blooming beach.

In 2020 gaat onze keuken op de schop en creëren we een nieuwe look in het restaurant. Dus je zult dan komen in een moderne omgeving met de allernieuwste apparatuur en een vernieuwd culinair programma. 

Spreekt deze manier van werken je aan? Heb je voldoende werkervaring opgedaan binnen kleinere restaurants en wil je de stap maken naar een hotel-restaurant? Heb je een afgeronde MBO koksopleiding (minimaal niveau 3)?

Meld je dan aan voor een kennismaking met onze chef-kok. Wellicht vragen we je ook je favoriete recept voor ons te koken, want we nemen natuurlijk niet met het eerste het beste genoegen! Kijk voor inspiratie ook eens op onze instagram pagina: @weareblooming of @roeloostrum

 

Wat bieden wij

  • Hele leuke collega’s en een werkplek in een prachtige omgeving
  • Prima arbeidsvoorwaarden; zo betalen we voor onze vaste krachten de reiskosten voor woon/werkverkeer en als je door je proeftijd bent mag je hier een keer logeren en dineren met 2 personen
  • Wij bieden naast een 7 maanden contract met optie op verlenging een goede beloning, een 4-daagse werkweek in de maanden dat het kan, veel vrijheid van handelen en hele leuke collega's! 

 

Heb je eerst nog vragen, bel dan op 072-5820678. Een CV met korte toelichting kun je mailen naar hr@weareblooming.com. We kijken er naar uit je te ontmoeten!