steward blooming hotel banner

Steward

Onze koks kunnen niet zonder een goede steward in de spoelkeuken! Ben jij niet bang om hard te werken, ben je zorgvuldig en hou je van gevarieerd werk? Dan zoeken wij jou als steward voor zowel blooming hotel als blooming beach!

we are blooming

De blooming groep bestaat naast een prachtig hotel gelegen in de duinen van Bergen uit landgoed Het Hof, eveneens gevestigd te Bergen en een strandpaviljoen blooming beach te Bergen aan Zee. blooming biedt luxe en inspirerende ontmoetings- en belevingsplekken met verblijf, gastronomie en natuur als aandacht- en uitgangspunten.


De functie

Wij zoeken een steward die hard kan werken en niet bang is voor stapels afwas. Zonder een goed beheer van de afwas staat alles stil, dus dit is een belangrijke rol in onze keukens. Idealiter ben je minimaal 24 uur beschikbaar, overdag en in de avond, in het weekend kan ook voorkomen natuurlijk.  Stewards houden zich ook bezig met afvoeren van afvalstromen en het aanvullen van voorraden in de keuken vanuit de centrale opslag. 

Wat wij bieden

Naast dat we je een mooie job in een prachtige omgeving vol variatie bieden, zijn er nog meer voordelen aan werken bij blooming.

  • een prima marktconform salaris 
  • een gemêleerd en enthousiast team van collega's
  • leuke activiteiten met de Personeelsvereniging
  • altijd goed personeelseten, lunch en diner
  • vakantiegeld, pensioen etc
  • een handige app om je diensten in te bekijken 
  • reiskostenvergoeding voor vaste krachten
  • personeelskortingen

Wat wij vragen

In verband met de arbeidstijdenwet en bepalingen voor het werken in de horeca ben je minstens 18 jaar. Je diensten als oproepkracht zijn wisselend, ook in de avonduren en weekenden kun je worden ingezet. Omdat er niet veel openbaar vervoermogelijkheden zijn dichtbij het hotel en het strand, is het handig als je op een afstand woont die te fietsen is of met een brommer/scooter.  

 

Solliciteren

Wil jij meedraaien in ons keukenteam en bijdragen aan het culinaire succes van blooming? Stuur dan je cv en korte motivatie voor een van deze vacatures per e-mail naar hr@weareblooming.com of bel 072-5820678 en vraag naar Ingrid van de HR afdeling.