receptie header

Medewerker Front Office

De blooming groep bestaat naast een prachtig hotel gelegen in de duinen van Bergen uit landgoed Het Hof, eveneens gevestigd te Bergen en een strandpaviljoen blooming beach te Bergen aan Zee. blooming biedt luxe en inspirerende ontmoetings- en belevingsplekken met verblijf, gastronomie en natuur als aandacht- en uitgangspunten.  Ons bedrijf wordt zowel door zakelijke als door leisure gasten bezocht (50/50 voor het hotel), waarbij wij de zakelijke markt graag de voordelen laten zien van een gecombineerd aanbod (vergaderen op het Hof, dineren op het strand en verblijven in het hotel).

In verband met de interne doorstroom van een collega zijn wij op zoek naar een nieuwe Medewerker Front Office


Waar houdt een medewerker aan de Front Office zich met name mee bezig?

 • Verantwoordelijk voor de afwikkeling van de reserveringen voor met name leisure gasten;
 • Serviceverlening aan gasten; denk hierbij aan het in- en uitchecken van gasten, sleutelbeheer van zalen en hotelkamers, verhuur van fietsen, bagageafhandeling, het geven van toeristische informatie, verkoop van artikelen in de shop en het maken van reserveringen voor massages of een diner in ons restaurant
 • Toezicht op de algemene veiligheid en optreden bij calamiteiten. Rond 23:00 uur wordt de Front Office afgelost door een nachtportier. In de ochtend draagt die de bijzonderheden van de nacht weer over aan de front office medewerker die de ochtenddienst opstart bij de balie.
 • Onze Front Office kent 3 soorten diensten, de ochtend start om 6:30 uur, de dag om 8:30 uur en de avond om 14:30 uur. In het weekend of tijdens vakanties kan er sprake zijn van extra (kortere) diensten.
 • Bij toerbeurt kunnen onze Front Office medewerkers ook betrokken worden bij extra activiteiten, die zo ook bijdragen aan hun eigen ontwikkeling als medewerker FO. Denk hierbij aan het organiseren van evenementen voor kinderen tijdens weekend of vakantie (in samenwerking met derde partijen uit de omgeving van Bergen).

Wanneer nodigen wij je vooral uit te reageren op deze oproep?

 • Je hebt de MBO opleiding (Hospitality, Hotel Management, Event Management of vergelijkbaar) afgerond.
 • Je hebt enige ervaring opgedaan als Front Office Medewerker binnen de horecasector.
 • Je bent woonachting in de kop van Noord-Holland.
 • Je bent minimaal 38 uur per week beschikbaar en in het weekend of avond flexibel inzetbaar.
 • Mocht je 32 uur per week willen werken is dit ook bespreekbaar.
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Duits.
 • Deze baan is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, maar gezien de samenstelling van het huidige team (allemaal vrouwen) zijn reacties van mannelijke sollicitanten van harte welkom.
 • Prestatiegericht zijn, goed communiceren, overtuigingskracht, een gastvrije uitstraling en een zekere mate van stressbestendigheid treffen we graag aan in jouw eigen profiel en daar mag je ons meer over vertellen tijdens je sollicitatiegesprek.

Ons aanbod

Wij bieden een bijzondere baan in een prachtige werkomgeving tegen een marktconform salaris. Gestart wordt met een contract voor bepaalde tijd. Referenties kunnen deel uitmaken van de procedure.

Graag zien we je reactie compleet met CV tegemoet op het volgende email adres: hr@weareblooming.com. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR op 072-5820678.