fietsenmaker

Fietsenmaker

Naast ons prachtige hotel, gelegen in de duinen van Bergen, bezitten wij ook landgoed Het Hof en strandpaviljoen beach. blooming biedt een inspirerende werkomgeving en heeft per direct ruimte voor een fietsenmaker ter ondersteuning van het facilitaire team. blooming biedt in samenwerking met Pesie-rent-a-bike fietsen aan voor de verhuur. In totaal hebben wij honderd fietsen die intensief gebruikt worden.

 

Wat doet een fietsenmaker bij blooming zoal?

Onze in-house fietsenmaker zorgt voor goed onderhoud, repareert de verlichting, smeert kettingen, plakt banden en zorgt ervoor dat de fietsen altijd veilig en compleet de weg op kunnen. Het hele jaar rond bieden wij de fietsen aan, waarbij de zomer drukker is dan de winter. Als werkdagen hebben maandag en vrijdag de voorkeur.

 

Ben jij geschikt om deze afwisselende en zelfstandige baan op te pakken?

Bij voorkeur beschikt de juiste kandidaat over de volgende eigenschappen:

  • Aantoonbaar ruime ervaring met fietsonderhoud en reparatiewerkzaamheden
  • Handig en zelfstandig, maar wel in staat onderdeel te zijn van een team
  • Fysiek sterk
  • Een BHV-diploma is een pré
  • Woonachtig in omgeving Alkmaar en beschikt als het kan over eigen vervoer want openbaar vervoer is beperkt beschikbaar.

Wij bieden een dienstverband voor 12 uur per week. Salaris in overeenstemming met de Horeca cao, schaal 4. We starten met een contract voor 7 maanden.

Ben je geïnteresseerd in deze bijzondere baan? Stuur dan je cv en korte motivatie per e-mail naar hr@weareblooming.com.