blooming beach vacature

Sous-Chef blooming beach

Het strand als jouw werkplek? Dat kan als sous-chef bij blooming beach! Wil je werken met een enthousiast team, met mooie producten uit eigen Hoftuin, leuke gerechten bedenken en meewerken aan een variërende menukaart.  Solliciteer dan als sous-chef bij blooming beach.

blooming beach is sinds de opening in 2016 een plek om te eten en te drinken met het zand tussen de tenen. Bij blooming beach kan geluierd, vergaderd, gefeest en genoten worden met heerlijke gerechten, verse smoothies en koude dranken. We spelen graag met concepten en zoeken altijd weer naar een leuke manier van werken die past bij het strand; volgend jaar gaan we van start met een combinatie van bediening aan tafel als het gaat om alle dranken en een samenwerking tussen gast en keuken als het gaat om ons menu. 

dienstverband: fulltime
opleiding: MBO


De functie

Onze keuken gaat komend seizoen van start met een nieuwe menukaart. Dit wordt bereid onder jouw bevlogen aansturing. Je bent in staat met een klein team (een combinatie van koks, keukenhulpen en stewards) grootse prestaties neer te zetten, je bent goed opgeleid in keukenmanagement en bent uitstekend op de hoogte van alle HACCP regels.

 

Wat wij bieden

Naast dat we je een mooie job in een prachtige omgeving vol variatie bieden, zijn er nog meer voordelen aan werken bij blooming.

 • een prima marktconform salaris 
 • een gemêleerd en enthousiast team van collega's
 • leuke activiteiten met de Personeelsvereniging
 • altijd goed personeelseten, lunch en diner
 • vakantiegeld, pensioen etc
 • een handige app om je diensten in te bekijken 
 • reiskostenvergoeding voor vaste krachten
 • personeelskortingen

Wat wij vragen

Je diensten als oproepkracht zijn wisselend, ook in de avonduren en weekenden kun je worden ingezet. Omdat er niet veel openbaar vervoermogelijkheden zijn dichtbij het hotel, is het handig als je op een afstand woont die te fietsen is of met een brommer/scooter.  

 

werk & inwoning @ blooming

Kom je van ver en zou je toch graag bij ons in Bergen (nh) komen werken? Dan hebben wij de perfecte oplossing. We bieden je namelijk graag kost & inwoning aan. Dat betekent; goede huisvesting dichtbij het hotel met personeelseten tijdens diensturen. Een baan met  inwoning bij blooming is perfect voor iemand die verder weg woont en niet dagelijks een lange afstand wil reizen, voor iemand die op zoek is naar een seizoensbaantje met woonplek of bijvoorbeeld voor een professional die graag eens in een andere omgeving wil werken.  Kort samengevat;

 • een leuke en uitdagende baan
 • huisvesting dichtbij het hotel
 • personeelslunch en diner tijdens je diensten
 • wonen en werken in een prachtige omgeving

Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op via hr@weareblooming.com of 072-5820520. We vertellen je graag meer! Heb je eerst nog vragen, bel dan op 072-5820678. Een CV met korte toelichting kun je mailen naar hr@weareblooming.com. We kijken er naar uit je te ontmoeten!