banner_bar_beach

F&B medewerkers blooming beach

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's voor blooming beach in 2021.

blooming beach is sinds de opening in 2016 een plek om te eten en te drinken met het zand tussen de tenen. Bij blooming beach kan geluierd, vergaderd, gefeest en genoten worden met heerlijke gerechten, verse smoothies en koude dranken. We spelen graag met concepten en zoeken altijd weer naar een leuke manier van werken die past bij het strand; volgend jaar gaan we van start met een combinatie van bediening aan tafel als het gaat om alle dranken en een samenwerking tussen gast en keuken als het gaat om ons menu. 


blooming beach bloeit al snel weer op en zoekt daarom uiterlijk maart 2021 al de volgende collega’s:

 

Floormanager (fulltime)


Deze ervaren floormanager is de aanvoerder én coach van de bedienings- en keukenploeg. Jij bént blooming beach. Gestelde budgetten en doelen behalen? Natuurlijk! Jij hebt je bewezen in het aansturen en motiveren van teamleden en in het behalen van commercieel succes. In overleg met de F&B Manager van de blooming groep weet je ons, maar vooral onze gasten, te verrassen door het neerzetten van een ontspannen sfeer voor gasten en medewerkers.

Wat zoeken wij?

  • Je bent een ervaren horeca professional, bij voorkeur weet je ook wat het inhoudt om op het strand te werken en rekening te houden met weer en wind.
  • Je werkt resultaat- maar zeker ook gastgericht.
  • Onder het Bergense zomerzonnetje werk jij je zonder morren in het zweet op alle dagen van de week of weekend.
  • Natuurlijk ben je ook regelmatig vrij want je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van een efficiënt rooster. Je werkt hierbij samen met de sous-chef als je rechterhand.
  • Je beschikt over een Sociale Hygiëne certificaat en bij voorkeur heb je er ook een voor BHV .

 

Souschef (fulltime)

Onze keuken gaat komend seizoen van start met een nieuwe menukaart. Dit wordt bereid onder jouw bevlogen aansturing. Je bent in staat met een klein team (een combinatie van koks, keukenhulpen en stewards) grootse prestaties neer te zetten, je bent goed opgeleid in keukenmanagement en bent uitstekend op de hoogte van alle HACCP regels.

 

Ben jij blooming en heb je interesse om te solliciteren naar een van de bovenstaande rollen? Stuur dan je cv en motivatie per mail naar thom@weareblooming.com. Wil je eerst bellen voor meer informatie, dat kan ook. Bel dan met Thom Groenendal op 06-13136460.