blooming beach vacature

sous-chef blooming beach

Wij zijn op zoek naar een sous-chef voor het restaurant van blooming beach.

blooming beach is sinds de opening in 2016 een plek om te eten en te drinken met het zand tussen de tenen. Bij blooming beach kan geluierd, vergaderd, gefeest en genoten worden met heerlijke gerechten, verse smoothies en koude dranken. We spelen graag met concepten en zoeken altijd weer naar een leuke manier van werken die past bij het strand; volgend jaar gaan we van start met een combinatie van bediening aan tafel als het gaat om alle dranken en een samenwerking tussen gast en keuken als het gaat om ons menu. 


Wij zijn per direct op zoek naar een; 


Souschef (fulltime)

Onze keuken gaat komend seizoen van start met een nieuwe menukaart. Dit wordt bereid onder jouw bevlogen aansturing. Je bent in staat met een klein team (een combinatie van koks, keukenhulpen en stewards) grootse prestaties neer te zetten, je bent goed opgeleid in keukenmanagement en bent uitstekend op de hoogte van alle HACCP regels.

Wat wij bieden

Naast dat we je een mooie job in een prachtige omgeving vol variatie bieden, zijn er nog meer voordelen aan werken bij blooming.

  • een prima marktconform salaris 
  • een gemêleerd en enthousiast team van collega's
  • leuke activiteiten met de Personeelsvereniging
  • altijd goed personeelseten, lunch en diner
  • vakantiegeld, pensioen etc
  • een handige app om je diensten in te bekijken 
  • reiskostenvergoeding voor vaste krachten
  • personeelskortingen

Wat wij vragen

Je diensten als oproepkracht zijn wisselend, ook in de avonduren en weekenden kun je worden ingezet. Omdat er niet veel openbaar vervoermogelijkheden zijn dichtbij het hotel, is het handig als je op een afstand woont die te fietsen is of met een brommer/scooter.  

Ben jij blooming en heb je interesse om te solliciteren naar een van de bovenstaande rollen? Stuur dan je cv en korte motivatie voor een van deze vacatures per e-mail naar hr@weareblooming.com of bel 072-5820678 en vraag naar Ingrid van de HR afdeling