beach bediening

medewerker bediening & keuken blooming beach

Onder aanvoering van onze beach manager zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

blooming beach in 2021

blooming beach is sinds de opening in 2016 een plek om te eten en te drinken met het zand tussen de tenen. Bij blooming beach kan geluierd, vergaderd, gefeest en genoten worden met heerlijke gerechten, verse smoothies en koude biertjes. Gastvrijheid betekent voor ons een totaalbeleving waarbij wij onze gasten vakkundig en deskundig van dienst zijn. Momenteel wordt ons vernieuwde paviljoen opgebouwd. Wij mogen vanaf dit jaar permanent blijven staan, werken bij blooming beach kan het hele jaar door!


Werken op het strand moet je toch ten minste een keer in je leven hebben gedaan. Het is vaak hard werken maar om aan het eind van de dag af te sluiten met je voeten in de zee en een drankje in je hand, is toch wel op een top romantiek!
blooming beach bloeit dus al snel weer op. Onder aanvoering van onze beach manager zijn wij op korte termijn op zoek naar de volgende collega’s:

Bediening op het strand

parttime, fulltime en oproepkrachten

Voor ons ideale kandidaten hebben al ervaring binnen de F&B opgedaan en zijn tijdens het gehele zomerseizoen beschikbaar zonder lange vakantieplannen. Kort verlof is natuurlijk mogelijk maar in overleg. Van oproepkrachten verwachten we dat ze ook in de schoolvakanties beschikbaar zijn en hun eigen vakantie tijdig aan ons doorgeven.

Tot het takenpakket behoren onder andere;
• bereiden van koude en warme dranken aan de bar; bediening op het terras
• afruimen van tafels en aanvullen van voorraden
• tijdens besloten partijen wordt aan tafel geserveerd
• meer ervaren medewerkers worden ingezet bij het (cashless) afrekenen of het bereiden van cocktails.

Keukenpersoneel

Ben jij diegene die ons beachmenu mee kan (voor)bereiden, laat het ons dan weten. We zoeken naar flexibele, gastvrije collega’s die eigen initiatief tonen en kunnen werken onder hoge werkdruk. Je diensten zijn wisselend, ook in de avonduren en weekenden zijn we vaak druk.

Keukenhulp onze koks kunnen niet goed werken zonder goede assistenten. Keukenhulpen helpen bij het bereiden van simpele gerechten, verrichten snijwerk, zorgen voor goede Mise en Place. Aan het eind van de dag zijn ze ook betrokken bij het opruimen van de keuken en/of wegbrengen van het afval. Bij afwezigheid van een afwasser dien je ook wel eens de vaatwasser te bedienen.
Stewards voor afwasdiensten op het strand (door de week of in het weekend)

Het is voor al deze vacatures handig als je in Bergen/Bergen aan Zee of directe omgeving woont, mede in verband met het gebrek aan parkeermogelijkheden. Verder ben je communicatief vaardig en is mondelinge kennis van de Engelse en Duitse taal een pré. In verband met de arbeidstijdenwet en bepalingen voor het werken in de horeca ben je minstens 16 jaar.

Ben jij blooming en heb je interesse om te solliciteren naar één van de bovenstaande rollen? Stuur dan je cv en motivatie per mail naar hr@weareblooming.com. Wil je eerst bellen voor meer informatie, dat kan ook 072 – 582 0678.