blooming beach vacature

Allround Medewerker blooming beach

blooming beach zoekt sterke allround medeweker. 

Werken op het strand van Bergen aan Zee.

Werken op het strand moet je toch ten minste een keer in je leven hebben gedaan. Het is vaak hard werken maar om aan het eind van de dag af te sluiten met je voeten in de zee en een drankje in je hand, is toch wel op een top romantiek! :

Ben jij een leuke vent of meid die onze terras een “beachy look and feel” kan geven en er voor kan zorgen dat zowel de keuken als het restaurant op tijd van de voorraden zijn voorzien, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Bij voorkeur heb je al ervaring met het rijden met een 4wheel drive.

We zoeken naar een flexibele collega die eigen initiatief toont en onder hoge werkdruk kan werken. Je diensten beginnen vroeg en ook in de weekenden zijn we geopend. Tijdens het hoogseizoen, dus ook in de schoolvakanties, ben je veel beschikbaar. 

Onze algemeen medewerker is verantwoordelijk voor de aanvoer van voorraden van hotel blooming naar het strand. Ook verricht hij/zij eenduidige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, zoals bijv het opknappen en repareren van meubels. Maar ook algemeen onderhoud van het strandpaviljoen behoort tot de werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

Bij voorkeur beschik je over de volgende eigenschappen:

  • MBO opleiding facilitair medewerker

  • ervaring met uitvoeren kleine reparaties

  • handig en zelfstandig, maar wel in staat onderdeel te zijn van een team

  • fysiek sterk.

Het is handig als je in Bergen aan Zee of directe omgeving woont, mede in verband met gebrek aan parkeermogelijkheden.

Wil jij dit jaar meewerken aan het zomersucces van blooming beach? Stuur dan je cv en korte motivatie per e-mail naar hr@weareblooming.com.