vacature banqueting manager

Banqueting Manager

blooming hotel zoekt “dienende medewerker” voor de banqueting

In verband met een aantal wisselingen in onze personele bezetting en de verwachte drukte met zakelijke gasten, zijn wij met spoed op zoek naar een leuke man of vrouw die ons F&B team komt versterken.

Een goed verloop van de dag, de week, de maand en het jaar op de totale verzorging van onze zakelijke gast, dat is jouw belangrijkste taak als banqueting manager. Je zorgt ervoor dat de zakelijke gasten tevreden zijn en blijven en met je praktische instelling begrijp je dat efficiency belangrijk is. Je bent erop gespitst dat de communicatie tussen de verschillende afdelingen gesmeerd verloopt. Als banqueting manager rapporteer je aan de F&B manager maar werk je in vrijheid binnen de blooming kernwaarden; voelbare aandacht, maatschappelijk betrokken, initiatiefrijk en inspirerend. Wij verwachten van de banqueting manager dat deze man/vrouw actief betrokken is, meedenkt en voorstellen doet ter verbetering van werkprocessen binnen de F&B afdeling.

Wat verwachten we aan te treffen in jouw cv?

  • Een behoorlijke dosis ervaring opgedaan binnen diverse horeca gelegenheden (zeker ook in de combinatie restaurant, hotel en/of conferentie omgeving)
  • Talent voor aansturen en motiveren van personeel ; bij voorkeur ben je in het bezit van een leermeester certificaat
  • Flexibel inzetbaar, minimaal 32 uur per week
  • Groot gevoel van wat ‘gastgericht werken’ voor blooming kan betekenen

Wat bieden wij

  • Hele leuke collega’s en een werkplek in een prachtige omgeving
  • Prima arbeidsvoorwaarden; zo betalen we reiskosten voor woon/werkverkeer en als je door je proeftijd bent mag je hier een keer logeren en dineren met 2 personen
  • In 1e instantie bieden wij een contract voor 7 maanden maar uiteindelijk zijn wij op zoek naar een lange termijn samenwerking
Heb je eerst nog vragen, bel dan op 072-5820678. Een CV met korte toelichting kun je mailen naar hr@weareblooming.com. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Kom je van ver?

Vraag dan naar de opties voor kost & inwoning!

Heb je eerst nog vragen, bel dan op 072-5820678. Een CV met korte toelichting kun je mailen naar hr@weareblooming.com. We kijken er naar uit je te ontmoeten!