banner-hotel-bovenfaf

Algemeen Directeur

blooming is continu in ontwikkeling. Na de pandemie willen wij weer investeren in onze toekomst: onze medewerkers, een mogelijk tweede hotel, onze MVO-missie, nieuwe F&B concepten voor het hotel, Landgoed Het Hof en blooming beach. Ben jij een bevlogen hotelier met nadrukkelijke aandacht voor mensen: gasten, medewerkers en andere stakeholders en durf jij deze uitdaging aan?

 

We are..

Een van de leukste bedrijven en we proberen letterlijk en figuurlijk een van de groenste bedrijven van Nederland te zijn. De blooming bedrijvengroep uit Bergen NH bestaat uit blooming hotel & conferentielandgoed, fine dining restaurant Zandhoeve, luxe groepsaccommodatie de blooming Villa, het historisch en schitterend gelegen herenhuis Het Hof met eigen biologische moestuin op Landgoed ’t Oude Hof, een trendy strandpaviljoen blooming beach te Bergen aan Zee. Eigenaar is de stichting blooming, verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding van de door die stichting geselecteerde maatschappelijke projecten. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is officieel onderdeel van blooming, het stroomt door onze aderen en is een essentieel onderdeel van het blooming DNA.

blooming heeft 130 medewerkers en is een commercieel horecabedrijf met zowel een zakelijke als leisure markt. blooming hotel is gelegen midden in de bossen van het Schoorlse Duinreservaat, tussen duin en dorp van Bergen (aan Zee) en heeft 130 hotelkamers, één groepsaccommodatie en 26 vergaderruimtes. Het uitgangspunt van de onderneming is de winsten te herinvesteren in de vorm van maatschappelijk verantwoorde projecten of samenwerkingsverbanden, in de organisatie zelf en in de teams.

blooming is continu in ontwikkeling. Na de pandemie willen wij weer investeren in onze toekomst: onze medewerkers, een mogelijk tweede hotel, onze MVO-missie, nieuwe F&B concepten voor het hotel, Landgoed Het Hof en blooming beach.

 

You are..

Een bevlogen en ervaren hotelier met nadrukkelijke aandacht voor mensen: gasten, medewerkers en andere stakeholders. Een toegankelijk en inspirerend leider die mensen bijeen brengt en samen resultaten behaalt. Iemand die onderneemt op een menselijke en maatschappelijk verantwoorde manier. Die passie heeft voor het constant verbeteren en het aanpassen van de organisatie aan de volatiele wereld en het team daar in mee neemt. Je bent een verbinder op zowel het zakelijke als menselijke vlak.

 

Your responsibilities

 • Het succesvol ondernemen zowel op strategisch en operationeel niveau van de gehele organisatie in al haar facetten: hotel, strandpaviljoen en vergaderlocaties;
 • Een constructieve en inspirerende cultuur voor de medewerkers en gasten;
 • Het in samenwerking met het stichtingsbestuur verder uitwerken van de toekomststrategie bijvoorbeeld: een eventueel tweede hotel, nieuwe F&B concepten;
 • Het maken, uitvoeren en bijsturen van het budget en monitoren van eindresultaten maandelijkse voortgangsrapportages en analyses aan de Raad van Commissarissen en het Stichtingsbestuur in samenwerking met de Finance Manager.
 • Het maken en uitvoeren van een investerings- en onderhoudsplan;
 • Het op een bevlogen wijze invulling geven aan de maatschappelijke opdracht van stichting blooming en de verankering daarvan, zowel buiten als binnen de organisatie.

 

Your profile

 • Je bent een mensgericht leider, die hoge werknemers- en gasttevredenheid én maatschappelijk verantwoord ondernemen als uitgangspunt neemt om het bedrijf succesvol te maken;
 • Een bewezen track record in de hotellerie of conferentiecentrum;
 • Aantoonbare ervaring met het uitwerken en uitrollen van gastbelevingstrajecten;
 • Een hands-on werkmentaliteit en oplossingsgerichte werkwijze;
 • Cijfermatig goed onderlegd en in staat processen te doorgronden en verbeteringen in efficiëntie of effectiviteit te realiseren;
 • Duidelijke visie over MVO;
 • Een afgeronde HBO Horeca/Hospitality-opleiding;
 • Ervaring en affiniteit met Food and Beverage is een pré;
 • Woonachting in Noord-Holland en op de hoogte van de bijzonderheden van deze regio, de mensen, omgeving en evenementen;

 

We offer you

Een unieke werkomgeving, een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bonus. Bij aanvang een jaarcontract daarna voor onbepaalde tijd.

Heb je zin om te solliciteren? Stuur dan een mail waarin je je bevlogenheid voor deze sector en voor MVO beschrijft met een CV naar het volgende email adres: caro@weareblooming.com.

Referenties en een assessment kunnen deel uitmaken van de procedure.