blooming Sleep Experience

Geschreven door blooming op 08 oktober, 2020

Bij blooming willen we dat je een niet te evenaren nachtrust ervaart. Daarom hebben we samen met Coco-Mat Nederland de Exclusive Sleep Experience met Bed Time Stories gecreëerd. De Sleep Experience is een online applicatie die je enkel met een unieke QR code kunt openen. In de applicatie vind je rustgevende muziek, oefeningen om in slaap te vallen, mooie en spannende verhalen, Yoga Nidra en nog veel meer leuke geluidsfragmenten.

Om de Sleeping Experience te kunnen gebruiken heb je enkel je eigen smartphone nodig. (En een heerlijk blooming bed natuurlijk..) De QR-code krijg je van ons. Scan de code met je telefoon, kies één van de geluidsfragmenten, ga lekker liggen en geniet.. 

Ben je na je verblijf bij blooming hotel nog niet uitgeluisterd? Dan luister je gemakkelijk thuis nog even verder. Slaap lekker! 

 

blooming en COCO-MAT

Bij blooming slaap je op een matras en kussens van van COCO-Mat. Dit betekent; een weldadige nachtrust voor iedereen die hierop slaapt. De bron van inspiratie van COCO-MAT is de natuur zelf; de matrassen zijn gemaakt van uitzonderlijke duurzame materialen zoals natuurlatex en paardenhaar. De matrassen bestaan uit verschillende lagen en zijn zo ontworpen dat het de perfecte lichaamsondersteuning biedt. 

bij blooming bieden we je graag de mogelijkheid om op een hoofdkussen naar eigen smaak te slapen. Daarom hebben we bij de receptie meerdere soorten COCO-MAT kussens liggen zodat je het perfecte hoofdkussen, passend bij jouw lichaam, kan uitkiezen.

 

Een overnachting reserveren?

Ga naar www.weareblooming.com/logeren en reserveer snel een kamer. Een overnachting met diner en andere leuke extra's voor één tarief? Kijk dan eens bij onze arrangementen!

Dit artikel delen?