blooming beach jobs

werken op het strand

 

blooming beach is sinds de opening in 2016 een plek om te eten en te drinken met het zand tussen de tenen. Bij blooming beach kan geluierd, vergaderd, gefeest en genoten worden met heerlijke gerechten, verse smoothies en koude biertjes. Wij bieden onze gasten (ook diegene die komen vergaderen of aan komen fietsen vanuit het hotel) een combinatie van bediening aan tafel als het gaat om alle drankjes en een samenwerking tussen gast en keuken als het gaat om ons lekkere menu.

Werken op het strand moet je toch ten minste een keer in je leven hebben gedaan! Het is vaak hard werken maar om aan het eind van de dag af te sluiten met je voeten in de zee en een drankje in je hand, is toch wel op en top romantiek!

blooming beach bloeit dus al snel weer op. Onder aanvoering van onze beach manager Nick zijn we daarom vanaf nu op zoek naar de volgende collega's:

 

onze vacatures

Keukenpersoneel

Afdeling:

Ben jij diegene die ons beachmenu mee kan (voor)bereiden, laat het ons dan weten. We zoeken naar flexibele, gastvrije collega’s die eigen initiatief tonen en kunnen werken onder hoge werkdruk. Je diensten zijn wisselend, ook in de avonduren en weekenden zijn we vaak druk.

Bekijk vacature

Oproepkracht bediening

Afdeling:

Onder aanvoering van onze beach manager Nick zijn we op zoek naar oproepkrachten voor in de bediening! Werken op het strand moet je toch ten minste een keer in je leven hebben gedaan! 

Bekijk vacature

Floormanager

Afdeling:

Als rechterhand van de beach manager zie je toe op het team dat dienst heeft tijdens de dag of avond.  Het is vaak hard werken maar om aan het eind van de dag af te sluiten met je voeten in de zee en een drankje in je hand, is toch wel op en top romantiek!

Bekijk vacature

Employee Benefits

blooming stories

Wil je meer weten over hoe leuk het is om bij blooming te werken in 2020?
Bekijk dan onze stories.
De blooming groep bestaat naast een prachtig hotel gelegen in de duinen van Bergen uit landgoed Het Hof, eveneens gevestigd te Bergen en een strandpaviljoen blooming beach te Bergen aan Zee. blooming biedt luxe en inspirerende ontmoetings- en belevingsplekken met verblijf, gastronomie en natuur als aandacht- en uitgangspunten. Ons bedrijf wordt zowel door zakelijke als door leisure gasten bezocht (50/50 voor het hotel), waarbij wij de zakelijke markt graag de voordelen laten zien van een gecombineerd aanbod (vergaderen op het Hof, dineren op het strand en verblijven in het hotel).
 

 

banner-beach