banner zakelijk

junior medewerker Finance

De blooming groep bestaat uit meerdere vestigingen. Naast ons prachtige hotel, gelegen in de duinen van Bergen, bezitten wij ook landgoed Het Hof. blooming biedt een inspirerende werkomgeving en heeft per direct ruimte voor een junior medewerker finance.

Graag nodigen wij kandidaten uit die goed zijn met cijfers maar ook feeling hebben met de hospitalitysector om te reageren op de vacature van junior medewerker finance.

wat ga je doen

Onze toekomstige collega maakt deelt uit van een team van 5 medewerkers in totaal en gaat zich onder andere bezighouden met de volgende onderwerpen:

1. allround administratie; het voeren van de crediteuren- en debiteurenadministratie, bank- en kasboekingen, het beheren van tussenrekeningen en grootboekrekeningen, verrichten van betalingen, afhandelen van aanmaningen, bewaken debiteurenstanden, beoordelen openstaande posten en krediettermijnen, initiëren en bewaken incassotrajecten.

2. aangiften: verzorgen van maandelijkse, kwartaal en/of jaarlijkse belastingaangiftes (OB en LB toeristenbelasting). Verwerken van CBS statistische enquêtes

3. rapportages; voorbereiden van periode- en jaarafsluitingen, aanleveren en beoordelen van specificaties van diverse balans- en V&W-rekeningen en het verrichten van kostenanalyses.

4. in- en externe informatievoorziening; te woord staan van medewerkers of zakelijke relaties. Het geven van feitelijke informatie over facturen, aanmaningen of andere financiële afspraken zoals cadeaubonnen.

wat wij vragen

Wanneer nodigen wij je vooral uit te reageren op deze oproep?

· je hebt minimaal een MBO-diploma niveau 4;

· je hebt meerdere jaren ervaring in het werken op een allround financiële administratie

· bij voorkeur heb je ook werkervaring opgedaan in de hospitality sector zodat je begrip hebt van onze processen;

· je bent bij woonachting in de kop van Noord-Holland

· deze functie wordt in minimaal 24 uur per week uitgevoerd; werkdagen in overleg;

· je bent vanzelfsprekend handig met Excel en bent in staat de betekenis van cijfers te doorgronden.

ons aanbod

Wij bieden een bijzondere baan in een prachtige werkomgeving tegen een marktconform salaris. Gestart wordt met een contract voor bepaalde tijd. Referenties kunnen deel uitmaken van de procedure.

solliciteren

Graag zien we je reactie compleet met CV tegemoet op het volgende email adres: hr@weareblooming.com. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR op 072-5820678.